Over een zevental weken is het alweer Kerst en Nieuwjaar. Heb je als bedrijf al gedacht aan een leuk en duurzaam eindejaarsgeschenk voor je werknemers en klanten?

Misschien kan ik me beter eerst even voorstellen 😊. Ik ben Anne Drake, auteur van bestsellers Doe het zelf ! Ecologie op hoge hakken en Ecolifestyle. Aan de slag !

Sinds dit jaar heb ik een eco webshop waar je mijn DIY workshop boxen, grondstoffen voor DIY natuurcosmetica en ecologische poetsproducten en andere duurzame lifestyle artikelen kan vinden.

Omdat iedereen het enorm druk heeft wil ik graag helpen door leuke ZERO WASTE SELF CARE of ZERO WASTE HOME pakketten samen te stellen waar iedereen blij van wordt 🙏. Dit was een heel moeilijk jaar voor iedereen en dan is een duurzaam verwenpakket wel een leuke manier om je mensen een hart onder de riem te steken.

Ook naar je zakenrelaties toe is het belangrijk dat je als bedrijf belang hecht aan een duurzame levensstijl. Nu iedereen thuis zit kan je al meteen starten met een zero waste pakket. We hebben deze voor zowel de dames als de heren.

Het prijskaartje van de duurzame pakketten ligt bewust laag om de geschenken voor uw werknemers of relaties fiscaal gunstig te maken.

Dit zijn mijn 3 pakketten, wenst u een aanpassing dan kan dit overeengekomen worden. Neem dan gerust contact met me op via anne@annedrake.be.

Gelieve uw pre-order te plaatsen voor 15 november. Eén leveradres per order.
De pakketten worden geleverd in week 51 (14 – 18 december).

 

Groetjes

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.