Bolt.

Duurzame energie voor en door burgers. Punt.

Toen ik twee jaar geleden een 100 % duurzame energieleverancier zocht koos ik voor Bolt.

Het eerste contact was meteen tof en persoonlijk, bij Bolt kan je nog met mensen praten. Mails worden correct en persoonlijk beantwoord, wat een verademing !

 

Maar wat nog belangrijker is, dat is de stroom die ze leveren, want die is 100% groen.

Geen GREENWASHING bij Bolt, enkel transparantie. Je weet van wie je écht groene energie krijgt en daarmee is Bolt uniek.

Zo krijg ik energie van  Jan, Martine en Maxim uit Knesselare. Hun dak van de stal ligt vol zonnepanelen en zo kunnen ze acht gezinnen van stroom voorzien.

Ik geef je graag een duwtje in de rug om over te schakelen naar Bolt. Met mijn code ANNEDRAKE krijg jij van Bolt éénmalig 30 euro korting bij je eerste afrekening.

Bolt legt je helder uit wat de prijs is en hoe deze is samengesteld.

Misschien kan jij zelf opwekker worden ? Ga eens kijken naar de huidige opwekkers

Lees meer over Bolt  :

Bolt wil de energiemarkt veranderen!

Groene energie is de beste manier om iets te doen aan onze ecologische voetafdruk. Veel gezinnen dénken dan ook dat ze vandaag al voor groene energie kiezen, maar dit is niet altijd even waar. Het huidige aanbod aan groene contracten is een weinig transparant aanbod.

Daarom hebben wij Bolt opgericht, het allereerste energieplatform in België dat het mogelijk én super-easy maakt rechtstreeks energie te kopen van lokale, groene opwekkers. We geven energie een gezicht, mensen kiezen voor echte groene energie van echte mensen.

Wanneer we allemaal massaal kiezen voor lokale opwekkers, versnellen we samen de transitie naar groen in België.

Ga je mee voor de duurzame transitie?

Groetjes

 

 

Dit artikel is ism Bolt geschreven. Ik heb een affiliate samenwerking met hen omdat ik 100% achter hun product en visie sta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.