Vorige week heb ik mijn nieuwe webshop gelanceerd. Op deze webshop kan je onder andere online workshop boxen bestellen. Wat dat allemaal precies inhoudt, leg ik je hier uit!

Heb je het live evenement voor de lancering van mijn webshop vorige week kunnen volgen? Ik hoop van wel! Als je dit toch gemist hebt, dan leg ik je nu graag uit wat je kan vinden in mijn gloednieuwe webshop.

Ik wil jou helpen om van jouw levensstijl een “ecolifestyle” te maken. Dat doe ik door jou duurzame producten, grondstoffen en verpakkingen aan te bieden zodat je de juiste producten in huis hebt om meteen aan de slag te gaan.

 

Verschillende workshop boxen

Het unieke aan mijn webshop is dat ik ook online workshop boxen aanbied. Met die online workshop boxen kan zelf je verzorgingsproducten maken zoals

  • Face Wash – een zalig zacht schuimende gelaatsreiniger die niet prikt in je ogen.
  • Bodylotion bar – een bodylotion zonder verpakking voor een gehydrateerde huid.
  • Shampoo bar – een heerlijk schuimende shampoo zonder agressieve tensiden en sulfaten.
  • Conditioner bar – een conditioner die je haar gemakkelijk doorkambaar maakt na het wassen zonder siliconen en zonder je haar te verzwaren.

 

Een afbeelding van de materialen die je nodig hebt tijdens de workshop.

 

De workshop boxen zijn zo samengesteld dat je alle grondstoffen in de juiste hoeveelheden bij je thuis krijgt. Bij je bestelling krijg je zowel de printversie van de recepten als een link naar de online instructievideo. Het is net alsof ik naast je sta en je persoonlijk begeleid 😊.

 

Zero waste, natuurlijk en bio

Het fijne is dat jij je niet meer hoeft te verplaatsen en je de workshop kan volgen wanneer het jou uitkomt. Bovendien spaar je veel tijd uit met het uitzoeken van de grondstoffen die je nodig hebt én koop er ook niet te veel: zero waste dus 😉. Als er een verpakking voor je product nodig is, zit die er ook bij.

Om de workshop tot een goed einde te brengen, heb je ook wat materiaal nodig dat niet in de box zit. Hier in de webwinkel kan je jouw workshop aanklikken en dan zie je alles wat je nog apart aan dient te kopen (zoals vuurvaste maatbekers, mini-garde, glazen roerstaafje…).

De grondstoffen van de cosmeticaproducten zijn natuurlijk van aard en indien mogelijk bio.

Nieuwe workshop boxen op komst

Momenteel werk ik nog aan andere online workshop boxen zoals de workshop ecologische poetsproducten. Ook daar zal je de grondstoffen én de online instructievideo vinden zodat alles vlotjes verloopt. Ik geef je een seintje zodra die box verkrijgbaar is.

Zelf je producten maken is gewoon heel erg leuk. Je spaart er geld mee uit, het is goed voor de planeet én het geeft je een gevoel van voldoening aangezien je iets nieuws leert. Gun jezelf die verdiende me-time.

Ontdek snel mijn aanbod in de webshop!

Liefs

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.