Valentijnsdag, je bent ervoor of je bent ertegen.

Ben je er voor dan kijk je waarschijnlijk al uit met welke geschenkjes je je geliefde kan overladen. Ben je er tegen, dan gruwel je van de commerciële uitbuiting van echte liefde tussen twee mensen. Natuurlijk hou je elke dag van elkaar en niet een beetje meer op Valentijnsdag.

Maar er is een gulden tussenweg. Je kan gerust Valentijnsdag vieren maar dan wel zonder de commerciële tralala. Stel je voor dat je van je partner iets krijgt dat recht uit het hart komt en niet uit een winkel of een webshop, daar ga je toch van smelten? Een origineel geschenk is zoveel toffer en zal niet snel vergeten worden.

Deze 5 tips geven je inspiratie voor een onvergetelijke Valentijn :Valentijnsdag

Geef je tijd. Was zijn of haar auto en leg er een lief kaartje in. Geef een heerlijke massage. Trakteer op een uitgebreid ontbijt (aan bed) met alles er op en er aan. Organiseer een wandeltocht en leg op voorhand papiertjes of kaartjes met leuke tekstjes en aanwijzingen voor het volgende envelopje. Dit heeft Lode eens voor me gedaan en dat heeft mijn hartje helemaal warm gemaakt.

Geef een zelfgemaakt voucher voor een outdoor of indoor picknick, een avondje theater, bioscoop, comedy show, concert…

Maak zelf een lekkernij mand met zelfgemaakte koekjes, jam, tapenade, zijn of haar favoriete snoep, thee en ambachtelijke streekproducten.

Maak een fotoboek  een fotocollage of kader je favoriete foto van jullie beiden in.

– Schrijf eens een ouderwetse liefdesbrief.

 

Je ziet het, je kan je liefde tonen zonder dure rode rozen of andere afgezaagde cadeau’s. Waardeer de onvolmaakte geschenkjes en geniet van elkaars gezelschap. Hou van mensen, niet van spullen.

Liefs,

Anne Drake_Handtekening-RGB

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.