Neem een kijkje in mijn WEBSHOP.

Weet jij ook niet meer wat je moet kopen en vooral waar je echt biologische producten kan vinden? Als je mijn workshops hebt gevolgd wil je graag verder aan de slag maar waar vind je al die natuurlijke grondstoffen dan? Waar vind je veilige make-up producten?

MASCARA druantia

 

In de shop van Druantia kan je zorgeloos winkelen. Gedaan met argwanend de ingrediëntenlijsten van verzorgingsproducten te onderzoeken want dat heeft Iris, de oprichtster van Druantia al voor jou gedaan. Met Druantia heb ik een betrouwbare partner gevonden voor het aankopen van grondstoffen om zelf aan de slag te gaan, biologische make-up producten, zero waste verzorgingsartikelen en zonneproducten.

Ook voor baby’s is er een uitgebreid gamma producten in de webshop.
ECOBabySchaumbad
Het verhaal van Iris.
Iris worstelt sinds haar jeugd met een complexe mengeling van allergieën en voedselintoleranties. Ze volgde een opleiding fytotherapie, paste haar voeding aan en verdiepte zich in de complexe ingrediëntenlijsten van verzorgingsproducten.

Ze ging op zoek naar natuurlijke, biologische en duurzame supplementen en verzorging.  De resultaten bleven niet uit: haar huid werd eczema-vrij en ook de allergie-aanvallen werden drastisch verminderd.

Vastberaden om ook anderen te helpen is ze in 2003 gestart met Druantia als eerste Belgische webshop voor natuurlijke verzorgingsproducten en grondstoffen. In 2010 kwam de winkel in Lier er ook bij. Daar krijg je niet alleen de kans om de natuurcosmetica uit te proberen aan de uitgebreide test-bar, maar wordt je ook professioneel geadviseerd.

Iris is steeds op zoek naar nieuwe en innovatieve producten. Ontdek ze snel hier.

Tot snel in de webshop!

 

Anne Drake_Handtekening-RGB

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.