Bijna een jaar geleden ben ik begonnen met mijn workshops Natuurlijke cosmetica en Ecologische poetsproducten te Brasschaat. De workshops vallen goed in de smaak en daar ben ik heel blij om. Ik wil zoveel mogelijk mensen inspireren om duurzamer en gezonder te leven met minder plastics en minder schadelijke stoffen.

Omdat ik meer en meer de vraag kreeg of ik geen workshop in Antwerpen wil organiseren ben ik op zoek gegaan naar de geschikte locatie.

En of ik die gevonden heb. Het atelier Kook Klasse van Robby Dubois is de ideale plek voor een gezellige en inspirerende workshop. Aan de lange tafel is er plaats voor max. 10 personen.

Dinsdag 28 maart gaan we van start met de workshop Natuurlijke cosmetica.

We maken vijf verschillende verzorgingsproducten die je dagelijks gebruikt zoals tandpasta, make-up remover, tonic, beauty serum en dag/nachtcrème. Deze producten zijn 100% natuurlijk, de grondstoffen zijn o.a. bloemenwaters, draagoliën en aromatische olie. Je kan de verzorgingsproducten op maat van je huidtype maken. Wil je geen parabenen, alcohol, synthetische parfums en microplastics meer in je badkamer, schrijf je dan snel in en verwen jezelf. Ook leuk als geschenk :-).

Voor meer info en prijzen ga naar de pagina workshops.

De workshops zijn ook mogelijk privé en voor bedrijven.

Tot binnenkort in Antwerpen?

 

Anne Drake_Handtekening-RGB

http://www.kookklasse.com/

6 Reacties

  • Ja ik wil zeker naar West-Vlaanderen komen als ik een betaalbare workshop ruimte kan vinden. Als je een tip kan geven waar dat zou kunnen bij jou in de buurt kom ik zeer graag. Hoeft niet groot te zijn, max. 10 personen en een basis keukentje erbij is voldoende.
   Groetjes,
   Anne

  • Dag Romana,
   ik wil graag naar West-Vlaanderen komen.
   Ik zoek een leuke locatie waar de workshops kunnen gegeven worden.
   Ben je ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan hou ik je op de hoogte.
   Groetjes,
   Anne

  • Dag Nadia,
   ik kom in het najaar terug bij Vesta in Diest-Schaffen. Als je inschrijft op de nieuwsbrief of volgt op FB dan hou ik je op de hoogte wanneer deze zal plaatsvinden.
   Groetjes,
   Anne

   • Dag Nadia, ik geef 21 oktober een workshop Natuurlijke cosmetica maken en op 25 november ECO-poetsproducten maken bij Vesta in Diest.
    De inschrijvingen gaan via Vesta, als je op op de pagina workshops bij tickets en info naar ‘klik hier’ gaat kom je op de website van Vesta terecht.
    Groetjes en misschien tot dan?
    Anne

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.