Volzet Ecologische verzorgingsproducten maken met Anne Drake

Wanneer

24 okt 2017    
19:30 - 22:00

Waar

Den Atelier van Amandine
Jules Moretuslei 402, Wilrijk, 2610

Workshop Ecologische Verzorgingsproducten maken met Anne Drake.

Nadat Anne Drake de reportage ‘Plastic planet’ zag, veranderde ze haar leven vrij drastisch. Ze stopte met werken in de kunststofverwerkende industrie en verdiepte zich in het maken van ecologische producten. Buiten workshops geeft ze ook lezingen en advies. En op haar blog vind je handige tips. Wist je dat de meeste crèmes slechts 3% werkzame stoffen bevatten? De rest is water, geleermiddel, alcohol, bewaarmiddelen en synthetisch parfum. Deze stoffen zijn niet zo gezond. Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om je eigen verzorgingsproducten te maken. We werken met de beste oliën uit eerste persing, bloemenwaters en etherische oliën.
Wat kan je verwachten van deze workshop? Tijdens de workshop leer je vijf verschillende producten maken die je mee naar huis neemt in een mooie verpakking zoals :

– tandpasta

– deo-roller

– make-up remover

– gezichtstonic

– beauty serum

– dag-en nachtcrème

Zelf je verzorgingsproducten maken is niet moeilijk en het bespaart je enorm veel geld. De recepten krijg je mee zodat je thuis ook aan de slag kan.
prijs: 60€ al het materiaal is inbegrepen + drankje
Inschrijven via de website WWW.DENATELIERVANAMANDINE.BE of via mail : hello@denateliervanamandine.be

(je inschrijving is pas definitief na betaling/ het bedrag kan niet teruggestort worden, maar wanneer je door omstandigheden niet kan komen, mag je gerust iemand in je plaats sturen)