VOLZET - Workshop *eco verzorgingsproducten maken*

Wanneer

11 sep 2019    
19:30 - 21:30

Waar

Het atelier van eva v.
zegelstraat 5, Borgerhout, 2140

WIE
Nadat Anne Drake de reportage ‘Plastic planet’ zag, veranderde ze haar leven vrij drastisch. Ze stopte met werken in de kunststofverwerkende industrie en verdiepte zich in het maken van ecologische producten.
Buiten workshops geeft ze ook lezingen en advies. En op haar blog vind je handige tips.
Wist je dat de meeste crèmes slechts 3% werkzame stoffen bevatten? De rest is water, geleermiddel, alcohol, bewaarmiddelen en synthetisch parfum. Deze stoffen zijn niet zo gezond. Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om je eigen verzorgingsproducten te maken. We werken met de beste oliën uit eerste persing, bloemenwaters en etherische oliën.

WAT
Wat kan je verwachten van deze workshop?
Tijdens de workshop leer je vier verschillende producten maken die je mee naar huis neemt in een mooie verpakking zoals :

Rozemarijn Shampoo 200 ml
Body lotion Fleur d’Oranger 200 ml
Aloe Vera crème 60 ml
Rozenscrub 60 ml

Zelf je verzorgingsproducten maken is niet moeilijk en het bespaart je enorm veel geld. De recepten krijg je mee zodat je thuis ook aan de slag kan.

Tickets & info: https://www.hetateliervanevav.be/product-page/workshop-eco-verzorgingsproducten-maken-met-anne-drake-donderdag-4-april-19?fbclid=IwAR067v-ppITR0Ao-1biH8oHC4WNS-97w22CQNwZhu5lPKADumSMs2L9sX4w

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.