Volzet Workshop Natuurlijke Cosmetica Maken met Anne Drake.

Wanneer

10 mrt 2018    
10:00 - 12:30

Waar

Studio Stil
Lange Heistraat 31, Mechelen, 2800

Info en inschrijven :http://bit.ly/2B1b0aO
Nadat Anne Drake de reportage ‘Plastic planet’ zag, veranderde ze haar leven vrij drastisch. Ze stopte met werken in de kunststofverwerkende industrie en verdiepte zich in het maken van ecologische producten.

Buiten workshops geeft ze ook lezingen en advies. En op haar blog vind je handige tips. https://www.annedrake.be/blog/

Wist je dat de meeste crèmes slechts 3% werkzame stoffen bevatten? De rest is water, geleermiddel, alcohol, bewaarmiddelen en synthetisch parfum. Deze stoffen zijn niet zo gezond. Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om je eigen verzorgingsproducten te maken. We werken met de beste oliën uit eerste persing, bloemenwaters en essentiële oliën.

Wat kan je verwachten van deze workshop?

Tijdens de workshop leer je vijf verschillende producten maken die je mee naar huis neemt in een mooie verpakking zoals :
-tandpasta
-deo-roller
-gezichtstonic
-beauty serum
-dagcrème

Zelf je verzorgingsproducten maken is niet moeilijk en het bespaart je enorm veel geld. De recepten krijg je mee zodat je thuis ook aan de slag kan.

prijs: 79€
al het materiaal is inbegrepen, voorkennis niet nodig.
+ hapje en drankje.

Er zijn slechts 10 plekjes, dus wacht niet te lang.

Workshops kunnen niet betaald worden met een proefles.
Je inschrijving is pas definitief na betaling/ het bedrag kan niet teruggestort worden, maar wanneer je door omstandigheden niet kan komen, mag je gerust iemand in je plaats sturen.