Wat kan ik voor je doen?

Info sessies en Workshops op maat

Info sessies voor jouw bedrijf

“Neen, dank u” zeggen tegen plastic verpakkingen is makkelijker dan je denkt. Tijdens de info sessie leg ik uit hoe ik mijn afval met 80% heb kunnen verminderen zonder op comfort in te boeten en hoe jij dit ook kan.

Wil je weten waarom het nodig is om ons wegwerpgedrag in te dijken? Wil je een meer ecologische levensstijl aannemen die je leven rijker kan maken en waardoor ook jij ook anderen kan inspireren om hetzelfde te doen?

 

Workshops:

In mijn workshops leer je waarom de commerciële producten niet goed voor je huid en het milieu zijn. Je maakt kennis met de basisproducten waarmee je thuis makkelijk en snel aan de slag kan. Je krijgt tips om je poetsbeurten zo aangenaam, eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken.

Je zal nooit meer dure en milieuonvriendelijke poetsproducten kopen want vanaf nu kan je deze zelf maken. Je gaat naar huis met : afwasmiddel, allesreiniger, schuurreiniger, WC reiniger en huisparfum.

Je kan ook een workshop “zelf verzorgingsproducten maken” volgen. We leren hoe gemakkelijk het is om zelf verzorgingsproducten te maken. Info en data van de workshops vind je hier.

Ook een combinatie van de twee workshops is mogelijk. Tips over hoe je met minder afval kan leven krijg je tussendoor mee.

Duurzaam, spaarzaam en comfortabel poetsen? Wil je enkel gezonde en natuurlijke verzorgingsproducten gebruiken? Ik leer je hoe je deze voortaan zelf kan maken. Dit kan overdag of tijdens een leuke avond met je vrienden, kennissen en collega’s.

“Je eigen verzorgings- en poetsproducten maken is als je eigen geld drukken”

Samenwerken

Wil je met me samenwerken, verkoop/vertegenwoordig je een ecologisch en duurzaam merk waar ik me in kan vinden?  Stuur me dan een mail.

Reviews

 

Wat een uitdaging…een groep 16 -jarige leerlingen uit het buitengewoon onderwijs ervan bewust maken dat we ook anders kunnen omgaan met ons milieu! Dit allemaal kaderend in ons project rond wereldburgerschap.

Maar Anne nam deze taak ter harte en al snel werden we overtuigd van het belang hiervan. We gingen zero waste shoppen en maakten vegetarisch broodbeleg dat heerlijk smaakte! Als afsluiter maakten we zelf tandpasta die verdacht leek op ons gewone duurdere merkproduct. We zijn ervan overtuigd dat onze leerlingen hier echt een zinvolle voormiddag beleefden.

Dankjewel Anne!

 

– Annemie (leerkracht VTS 3 BUSO Sint- Niklaas)

Anne Drake  met “ecologie op hoge hakken “vragen als gastspreker op onze mayrkuur , een vastenkuur van 6 dagen, bleek een schot in de roos!

Ze nam ons mee in een boeiend en persoonlijk verhaal van hoe we beter  voor onszelf en het milieu kunnen zorgen door bewuster te gaan leven. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk en toont dat zo leven makkelijk  toe te passen is in ons dagelijks leven . Een nieuwe mindset! Met je potjes naar de winkel, zuiniger douchen , minder verpakte voedingswaren kopen, zelf aan de slag voor het maken van wasproduct en cosmetica . Ze inspireert door te verwijzen naar documentaires en infosites die je nog meer wakker schudden van hoe het gesteld is met ons milieu .zo’n avond kan je niet onberoerd laten en is een step-up in onze bewustwording dat het hoog tijd is dat als we verandering willen deze enkel kan gebeuren als we bij ONSZELF beginnen met kleine dingen. 

You rock,Anne ! Je hebt een prachtige missie . Ik kijk uit naar jouw boek en ben nu al fan! 

Dr Vanderschueren evelyne 

– Holistisch arts , Schoten