BESTEL MIJN BOEK

Schermafbeelding 2017-06-26 om 19.50.09

Eco Lifestyle. Aan de slag !
Omdat alle beetjes helpen

€ 22,50
Paperback | 176 pagina’s | Nederlandstalig
Auteur: Anne Drake - Uitgeverij: Angèle


In het boek Doe het zelf! lag de nadruk op Zero Waste en het vermijden van verpakkingsafval.
Met ‘Ecolifestyle. Aan de slag’ gaan we een stapje verder en verlagen we onze klimaatimpact met haalbare tips en uiteraard heel veel leuke DIY recepten.

Schermafbeelding 2017-06-26 om 19.50.09

Doe het zelf!
Ecologie op hoge hakken

€ 22,50
Paperback | 176 pagina’s | Nederlandstalig
Auteur: Anne Drake - Uitgeverij: Manteau
  • Review - Trudy F - je bent erin geslaagd consuminderen leuk te maken!
  • De titel van je boek ‘Ecologie op hoge hakken’ sprak me direct aan. Ik dacht er al langer over na om wat te consuminderen, maar houd ook heel erg van luxe. Als ze die twee dingen ook echt met elkaar weet te verenigen, ben ik om dacht ik. Het is iedere keer weer leuk om in je boek te kijken door de mooie illustraties, je bent erin geslaagd consuminderen leuk te maken! Ik ben meteen aan de slag gegaan. Mijn was is super goed schoon en zachter dan ooit! En ik ben echt heel kritisch. De tandpasta maakt mijn tanden goed schoon, en ze worden ook nog eens witter dan bij welke whitening tandpasta dan ook. Helemaal blij dus. Binnenkort ga ik ook zelf mijn schoonmaakmiddelen maken. Groetjes.
  • Review - Droogshampoo, wasmiddel, allesreiniger, ... Alles is een succes!
  • Beste Anne,
    Wat een fantastisch boek heb je uitgebracht! Ik ben al vele jaren op zoek naar het ecologisch leven, zonder al teveel comfort te moeten inboeten. Als vrijwilliger bij Natuurpunt zie ik maar al te vaak hoe we met zijn allen het milieu naar de verdoemenis helpen. Maar jouw boek is zo'n fijne gids! Beetje bij beetje werk ik alle resten gekochte producten op en probeer ik telkens jouw vervanging. Droogshampoo, wasmiddel, allesreiniger,... Alles is een succes! Dank je wel 👌

Resultaat 1–16 van de 219 resultaten wordt getoond