26 jan 2019 - 10:00 - 12:30
Volzet – Workshop Natuurlijke Cosmetica bij Gewoon Guillaume Gent
Locatie: Gewoon Guillaume, Gent

Tijdens deze inspirerende en dynamische workshop leer je zelf natuurlijke cosmetica te maken. We werken enkel met hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten.
We maken 4 producten die je zelf maakt en in mooie verpakkingen mee naar huis neemt samen met de recepten.
 
* dag/nachtcrème 60 ml
* douchegel 200 ml
* tandpasta 50 ml
* verzorgende lippenbalsem 15 ml.
 
Minimum leeftijd : 16 jaar.
Prijs : 75€ pp
Inschrijven : stuur een mail naar anne@annedrake.be.
Adres : Gewoon Guillaume, Oude Houtlei 2, 9000 Gent
07 feb 2019 - 19:30 - 21:30
Volzet – Workshop Natuurlijke cosmetica
Locatie: FRAU, Lochristi

Anne Drake schreef het boek Doe het zelf! Ecologie op hoge hakken. Ze toont hoe gemakkelijk het is om duurzamer en gezonder te leven zonder in te boeten op stijl en comfort.

Tijdens deze inspirerende workshop maken we

• verzorgende lipbalsem

• tandpasta

• douchegel

• dag/nachtcrème.

We werken enkel met plantaardige ingrediënten die toegelaten zijn door keurmerken Natrue en BDIH voor natuurcosmetica.

Je maakt alles zelf en neemt de producten mee in mooie verpakkingen.

De plaatsen zijn beperkt, snel inschrijven is de boodschap.

Minimum leeftijd : 16 jaar.

Prijs : 70€ pp

Inschrijven : http://cli.re/G8RPP3

16 feb 2019 - 10:00 - 12:00
Workshop ECO-poetsproducten Dille&Kamille Hasselt
Locatie: Dille & Kamille, Hasselt

Anne Drake, auteur van het boek Doe het zelf ! Ecologie op hoge hakken geeft een workshop ecologische poetsproducten maken in de mooie winkel te Hasselt.

We maken 3 ecologische poetsproducten die goed zijn voor je huishouden, jezelf en het milieu.
Je maakt de producten zelf en neemt deze in mooie verpakkingen, samen met de recepten mee naar huis.
– citroen schuurcrème
– savon noir allesreiniger
– huisparfum/luchtverfrisser.

Prijs 35€ pp.
Er is een workshop van 10u tot 12u en van 13u tot 15u.
Inschrijven via een mail naar anne@annedrake.be. Zet in de titel van je mail : Workshop Hasselt en het uur dat je verkiest.

16 feb 2019 - 13:00 - 15:00
Workshop ECO-poetsproducten Dille&Kamille Hasselt
Locatie: Dille & Kamille, Hasselt

Anne Drake, Auteur van het boek Doe het zelf ! Ecologie op hoge hakken geeft een workshop ecologische poetsproducten maken in de mooie winkel te Hasselt.

We maken 3 ecologische poetsproducten die goed zijn voor je huishouden, jezelf en het milieu.
Je maakt de producten zelf en neemt deze in mooie verpakkingen, samen met de recepten mee naar huis.
– citroen schuurcrème
– savon noir allesreiniger
– huisparfum/luchtverfrisser.

Prijs 35€ pp.
Er is een workshop van 10u tot 12u en van 13u tot 15u.
Inschrijven via een mail naar anne@annedrake.be. Zet in de titel van je mail : Workshop Hasselt en het uur dat je verkiest.

20 feb 2019 - 19:30 - 21:30
Volzet – Workshop *ecologische verzorgingsproducten maken*
Locatie: Het atelier van eva v., Borgerhout

Tickets & info: http://hetateliervanevav.tictail.com/product/ecoverzorgingsproducten-20-februari-19

 

Nadat Anne Drake de reportage ‘Plastic planet’ zag, veranderde ze haar leven vrij drastisch. Ze stopte met werken in de kunststofverwerkende industrie en verdiepte zich in het maken van ecologische producten.
Buiten workshops geeft ze ook lezingen en advies. En op haar blog vind je handige tips.
Wist je dat de meeste crèmes slechts 3% werkzame stoffen bevatten? De rest is water, geleermiddel, alcohol, bewaarmiddelen en synthetisch parfum. Deze stoffen zijn niet zo gezond. Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om je eigen verzorgingsproducten te maken. We werken met de beste oliën uit eerste persing, bloemenwaters en etherische oliën.

WAT
Wat kan je verwachten van deze workshop?
Tijdens de workshop leer je vier verschillende producten maken die je mee naar huis neemt in een mooie verpakking zoals :

handzeep/douchegel 200 ml

hand/bodylotion 200 ml

make-up remover

lipbalsem 15 ml
Zelf je verzorgingsproducten maken is niet moeilijk en het bespaart je enorm veel geld. De recepten krijg je mee zodat je thuis ook aan de slag kan.

 

1 2 3 4

Workshops voor bedrijven

Ik werk ook voor bedrijven met een hart voor duurzaamheid. Op zoek naar een inspirerende workshop als evenement of teambuilding? Stuur me een mail voor meer informatie anne@annedrake.be.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 58 reviews

Bedankt voor je leuke workshop. We hebben er allemaal van genoten. Gezellig met vriendinnen samen, nieuwe dingen leren over pure verzorgingsproducten zonder schadelijke stoffen en proberen ons steentje bij te dragen aan minder plastiek in de wereld. Je inleidende uiteenzetting vonden we ook allemaal heel interessant. Alle producten die we maakten zijn zalig om te gebruiken en de deo doet zijn werk :-).

by Christel on Blank Business Name

SUBLIEM_ nooit gedacht dat ik zelf producten zou kunnen maken en nadien appreciëren... ik heb de workshop natuurcosmetica gevolgd in de WERF in Aalst. Ik gebruik iedere avond het serum, de tonic en de creme. Zalig. nog nooit eerder zo'n goeie producten gehad die zo 100% fitten met mijn huid. Proficiat Anne.Uw boek is een absolute aanrader voor onder de kerstboom.

by Anonymous on Blank Business Name

De workshop was top en de kennismaking met een meer ecologische visie heeft me heel sterk warm gemaakt om dit meer te integreren in mijn eigen leven. Groetjes Kelly

by Jennifer on Blank Business Name

Ik wou je zeggen dat ik je workshop heel leuk en interessant vond.Ik ben geen grote gebruiker van dagcrème of tonics of serums (ik gebruik geen schmink ;-)) maar sinds 2 dagen ben ik er toch wel mee bezig en maak ik mijn huid proper met de tonic en daarna serum, voor ik ga slapen. 's Morgens even de dagcrème op mijn gezicht en voilà. De geur is zalig en blijft lekker lang zitten, en mijn huid is zo zacht! 

Een verademing is het, de workshops van Anne Drake, mijn vorige was "Eco poetsproducten" echt TOP, geen chemische troep, geen kunstmatige geuren, dierproefvrij uiteraard en heel zacht voor de handen met een fantastisch resultaat.Alle ingrediënten kan je voelen, ruiken, een echte aanrader waarvan je onmiddellijk weet, dit is wat er nodig is om je huid te verzorgen, aangepast aan je persoonlijk huidtype, en dan kan je de geur ook nog kiezen. alert("hi");De gedrevenheid van Anne werkt zo aanstekelijk dat je meegezogen word in haar enthousiasme om bij te dragen om je voetafdruk op alle gebied te verkleinen en mee zorg te dragen voor onze enige kostbare planeet, aarde.

Ik ben heeeeeel blij met al men productjes!! Geweldige workshop ! Je bent echt een pionier !! Bedankt voor alle TOP recepten ! Groetjes !Petra

by Veerle on Blank Business Name

Als onderdeel van een team building dagje met het marketing team van LolaLiza konden we genieten van een workshop “natuurlijke cosmetica maken”.Een erg boeiende en leerrijke workshop die je bijzonder veel inspiratie geeft. Daarnaast vertelt Anne vol passie en engagement. Het was een heerlijke activiteit voor een clubje collega's. Genoten, gelachen en ontspannen!

by Marleen on Blank Business Name

Ik geniet er van om met zelfgemaakte producten te werken. Ik ben zo blij dat ik naar je workshop ben gekomen!Ook al kunnen we niet iedereen overtuigen, elk klein beetje helpt!

by Valérie on Blank Business Name

Met onze netwerkclub ManAs hadden we een interactieve workshop van Anne met als topic zelf ecologische poetsproducten maken. Met haar aanstekelijke drive en verhaal hoe het bij haar allemaal begon, zette ze ons meteen aan het werk. Het was een geslaagde workshop waarin het enthousiasme van Anne blijft nazinderen. Vele leden van onze club vertelden het ecologische verhaal van Anne verder en gingen thuis aan de slag. To be continued ...

by Caroline on Blank Business Name

Ik heb echt genoten van de workshop natuurlijke cosmetica. En ook van alle geuren en dat doe ik nog elke dag. Ondertussen heb ik ook uit het boek de wc-bommen gemaakt en ze waren gelukt!! En dit weekend ga ik de wasverzachter maken... door jou heb ik ook een zero waste winkeltje in de buurt gevonden. Dank u wel voor de inspiratie! Groetjes Caroline 

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»