16 okt 2019 - 19:30 - 21:30
Volzet Workshop natuurlijke cosmetica met Anne Drake
Locatie: Atelier Olala, Bonheiden

Samen met Anne Drake leren we onze ecologische voetafdruk te verkleinen zonder in te boeten aan comfort en stijl.In haar boek “Ecologie op hoge hakken” heeft ze heel wat tijd verzameld die ze graag met ons deelt tijdens deze workshop.

Tijdens deze workshop maken we samen 4 verzorgingsproducten:
*Rozemarijn Shampoo
*Repair Creme
*Tandpasta
*Bodylotion

We werken enkel met plantaardige ingrediënten.Je maakt alles zelf en neemt de producten mee in een mooie verpakking.

*Aantal deelnemers: minimum 8 maximum 10
*Prijs per deelnemer: 75Euro
*Inschrijven kan je heel makkelijk stuur een mailtje naar tamara@atelierolala.be of via een Pb met vermelding van je gsmnr en referentie “Workshop Anne Drake 16/10/19 ”

Wees er snel bij, plaatsen zijn beperkt!
De inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijvingsgeld.

12 nov 2019 - 19:30 - 22:00
Workshop Natuurlijke Cosmetica bij Naturann te Reet
Locatie: Naturann, Reet

Naturann en Anne Drake hebben beiden een passie voor natuurcosmetica, een samenwerking kon niet uitblijven. In de zaak van Ann Dellaert kan je deelnemen aan een inspirerende workshop van Anne Drake met enkel de beste ingrediënten toegelaten door de strenge voorwaarden voor natuurcosmetica. Bij Naturann kan je tevens alle grondstoffen kopen als je daarna verder aan de slag wil gaan.
Wat kan je verwachten van deze workshop? We maken producten die je huid helemaal ‘winter klaar’ maken. Deze luxe verzorgingsproducten zijn ook leuke cadeautjes voor de feestdagen. Je maakt de producten helemaal zelf en neemt deze in mooie en duurzame verpakkingen mee naar huis samen met de recepten :

-Cold Cream 60 ml
-Beauty Serum 30 ml
-Solid Shampoo bar 100 gram
-Verzorgende gelaatsscrub met calamine 60 ml

Voorkennis is niet nodig.
Minimum leeftijd 16 jaar.
Prijs : 80€ pp
Inschrijven via mail naar naturann@hotmail.com

Adres Molenstraat 49 Reet. Gemakkelijk te bereiken via A12.

19 nov 2019 - 19:00 - 21:30
Volzet Workshop Natuurlijke Cosmetica BIB Sint-Lievens-Houtem
Locatie: Bibliotheek De Fabriek Sint-Lievens-Houtem, Fabrieksstraat 19, 9520 Sint-Lievens-Houtem

Nadat Anne Drake de documentaire Plastic Planet zag veranderde ze haar leven vrij drastisch. Ze stopte met werken in de plastic industrie en verdiepte zich in het maken van ecologische producten voor de verzorging en het huishouden. Ze schreef het boek Doe het zelf! Ecologie op hoge hakken, een gids voor een duurzame levensstijl zonder in te boeten op stijl en comfort.
Tijdens deze inspirerende workshop leer je zelf je verzorgingsproducten maken met grondstoffen die toegelaten zijn door de strenge voorwaarden van natuurcosmetica zoals oliën van eerste persing, bloemenwaters en aromatische oliën.
We maken vier verschillende producten zelf en nemen deze in mooie verpakkingen mee naar huis, samen met de recepten :

– Rozemarijn shampoo
– Verzorgende lipbalsem
– Milde gelaatsreiniger
– Repair nachtcrème

Prijs 65€ pp
minimum leeftijd 16 jaar.

Reserveren https://webshopsintlievenshoutem.recreatex.be/Activities/Detail

28 nov 2019 - 19:30 - 22:00
Volzet Workshop Natuurlijke Cosmetica – Kalmthout
Locatie: Finn & Julia, Kalmthout

Tijdens deze inspirerende workshop leer je zelf natuurcosmetica te maken. We werken enkel met hoogwaardige grondstoffen die toegelaten zijn onder de strenge voorwaarden voor natuurcosmetica. Ontdek hoe leuk het is om zelf je producten te maken zodat je weet wat er in zit. Je maakt alle producten zelf en neemt ze samen met de recepten mee naar huis.
– solid shampoo bar 100 gram
– milde gelaatsreiniger 100 ml
– verzorgende lipbalsem 18 gram
– hydraterende crème 60 ml

Prijs 80€ pp
Voorkennis is niet nodig. Minimum leeftijd 16 jaar.

Inschrijven via mail naar info.finnenjulia@gmail.com.

14 dec 2019 - 11:00 - 13:30
Workshop Natuurlijke Cosmetica te Tilburg

Na het succes van deze geweldige workshop door vegan auteur Anne Drake – Ecologie op hoge hakken, zijn we superblij dat we haar nóg een keer mogen verwelkomen in Tilburg!

Op 14 december as. geeft Anne de workshop ‘Zelf je eco-verzorgingsproducten maken’. Een hele mooie en vooral leerzame workshop waar je écht veel aan hebt! Voor het maken van vegan verzorgingsproducten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten en grondstoffen die toegelaten zijn door de strenge keurmerken voor natuurcosmetica. Je maakt zelf 4 producten :

*een cold cream,
*een beauty serum,
*een solid shampoo bar
*verzorgende gelaatsscrub met calamine.

Je neemt deze in mooie verpakkingen, samen met de recepten, mee naar huis zodat je ook thuis aan de slag kunt. Voorkennis niet nodig.

Na de workshop is er vervolgens een heerlijke lunch door De Groene Chef waaraan je kunt deelnemen.

Vanwege de persoonlijke aandacht door Anne Drake – Ecologie op hoge hakken zijn plaatsen voor deze workshop beperkt.
Zaterdag 14/12/19 van 11u – 13.30u (incl. koffie/thee/koek)
Prijs voor deze workshop incl. ingrediënten, verpakkingen en receptuur is € 75,00

Adres Zen’trum de Verbinding, Langendijk 81, Tilburg

(extra optie: de lunch door De Groene Chef is € 12,50 p/p)

Geef je op via een chat bericht/per email naar info@degroenechef.nl/ via WhatsApp

1 2 3

Workshops voor bedrijven

Ik werk ook voor bedrijven met een hart voor duurzaamheid. Op zoek naar een inspirerende workshop als evenement of teambuilding? Stuur me een mail voor meer informatie anne@annedrake.be.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 63 reviews
by Kristine on Blank Business Name

Ik ben een echte fan van je boek Ecologie op hoge hakken! Ik probeerde al verschillende receptjes uit en ben steeds erg blij met het resultaat.

Dag Anne, heb tijdje geleden bij jouw een workshop gevolgd waar we lippenbalsem, shampoo, etc. maakten. Ik wou gewoon even zeggen dat ik enorm tevreden ben over de rosemary shampoo en andere producten! Ruikt super en mijn haar is er zacht en proper van. Meer zelfs, ik heb altijd gel in mijn haar en sommige shampoos krijgen dit er niet uit, deze alvast wel! Bedankt!

by Sandra on Blank Business Name

Daikin Europe NV : Ik heb enkel maar lovende woorden gehoord van de deelnemers over de manier waarop je de workshop geeft!Dus dikke pluim voor jou! ?Sandra

by Camille on Blank Business Name

Een paar weken terug volgde ik jouw workshop ‘ecologische verzorgingsproducten’ in het atelier van Eva in Antwerpen.Ik ben zo ontzettend gelukkig met deze producten! Vooral de gezichtszeep en lichaamszeep gaan me super goed!Ik heb de smaak helemaal te pakken en wil graag meer producten uit jouw boek zelf maken!Je levensstijl heeft alvast een grote indruk nagelaten en ik ben vastberaden om die visie zo goed als mogelijk in mijn leven toe te passen! Nogmaals bedankt voor de superfijne workshop! 

Ik ben blij dat ik naar de workshop ben gekomen. Ben alle poetsproducten zelf aan het maken nu.Wat ik zo fijn vind aan het wasmiddel is dat ik nu zelfs geen wasverzachter meer moet gebruiken. En mijn poetsvrouw is ook al helemaal mee ! 

Bedankt voor je leuke workshop. We hebben er allemaal van genoten. Gezellig met vriendinnen samen, nieuwe dingen leren over pure verzorgingsproducten zonder schadelijke stoffen en proberen ons steentje bij te dragen aan minder plastiek in de wereld. Je inleidende uiteenzetting vonden we ook allemaal heel interessant. Alle producten die we maakten zijn zalig om te gebruiken en de deo doet zijn werk :-).

by Christel on Blank Business Name

SUBLIEM_ nooit gedacht dat ik zelf producten zou kunnen maken en nadien appreciëren... ik heb de workshop natuurcosmetica gevolgd in de WERF in Aalst. Ik gebruik iedere avond het serum, de tonic en de creme. Zalig. nog nooit eerder zo'n goeie producten gehad die zo 100% fitten met mijn huid. Proficiat Anne.Uw boek is een absolute aanrader voor onder de kerstboom.

by Anonymous on Blank Business Name

De workshop was top en de kennismaking met een meer ecologische visie heeft me heel sterk warm gemaakt om dit meer te integreren in mijn eigen leven. Groetjes Kelly

by Jennifer on Blank Business Name

Ik wou je zeggen dat ik je workshop heel leuk en interessant vond.Ik ben geen grote gebruiker van dagcrème of tonics of serums (ik gebruik geen schmink ;-)) maar sinds 2 dagen ben ik er toch wel mee bezig en maak ik mijn huid proper met de tonic en daarna serum, voor ik ga slapen. 's Morgens even de dagcrème op mijn gezicht en voilà. De geur is zalig en blijft lekker lang zitten, en mijn huid is zo zacht! 

Een verademing is het, de workshops van Anne Drake, mijn vorige was "Eco poetsproducten" echt TOP, geen chemische troep, geen kunstmatige geuren, dierproefvrij uiteraard en heel zacht voor de handen met een fantastisch resultaat.Alle ingrediënten kan je voelen, ruiken, een echte aanrader waarvan je onmiddellijk weet, dit is wat er nodig is om je huid te verzorgen, aangepast aan je persoonlijk huidtype, en dan kan je de geur ook nog kiezen. alert("hi");De gedrevenheid van Anne werkt zo aanstekelijk dat je meegezogen word in haar enthousiasme om bij te dragen om je voetafdruk op alle gebied te verkleinen en mee zorg te dragen voor onze enige kostbare planeet, aarde.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»