02 feb 2020 - 14:00 - 16:30
Volzet Workshop natuurllijke cosmetica bij Bar Buur Dendermonde
Locatie: Bar Buur, Dendermonde

Tijdens deze inspirerende workshop met Anne Drake leer je hoe gemakkelijk het is om zelf natuurcosmetica te maken. We gebruiken enkel grondstoffen toegelaten door de strenge voorwaarden voor natuurcosmetica producten. Enkel het beste is goed genoeg voor je huid en je haar ! We maken 4 producten die je zelf leert maken en in mooie verpakkingen mee naar huis neemt :
– verzorgende lipbalsem 18 gram
– milde schuimende gelaatsreiniger 100 ml
– hydraterende crème 60 ml
– solid shampoo bar 100 gram.
Voorkennis is niet nodig. Minimum leeftijd 16 jaar.

Prijs 80€ per persoon.
Inschrijven via femke@barbuur.be

15 feb 2020 - 11:00 - 13:30
VOLZET Workshop Ecologische Poetsproducten bij StudioFluo Antwerpen
Locatie: StudioFluo, Antwerpen

Zelf je poetsproducten maken is goed voor het milieu, maar ook voor je gezondheid…en je portemonnee.
Commerciële schoonmaakproducten bevatten vaak vluchtige organische stoffen die schadelijk zijn voor je gezondheid. Als je zelf poetsproducten maakt verklein je ook de afvalberg want je
kan je verpakkingen steeds hergebruiken.

ijdens deze inspirerende workshop met Anne Drake maken we maar liefst vijf verschillende poetsproducten :

• waspoeder 350 gram
• wc reiniger 500 ml
• allesreiniger met Savon Noir 500 ml
• desinfecterende reiniger 500 ml
• citroen schuurcrème 200 ml

Je maakt alles zelf en neemt de producten in mooie verpakkingen mee naar huis samen met de recepten zodat je daarna aan de slag kunt.
Prijs : 75€ pp
Inschrijven via https://studio-fluo.be/ecologische-poetsproducten-met-anna-drake/

Ballaarstraat 32 / 1
2018 Antwerpen

15 feb 2020 - 14:00 - 16:30
VOLZET Workshop Natuurlijke Cosmetica bij StudioFluo Antwerpen
Locatie: StudioFluo, Antwerpen

Tijdens deze inspirerende workshop bij Lies en Lo van StudioFluo maken we verzorgingsproducten met ingrediënten die toegelaten zijn door de strenge voorwaarden voor natuurcosmetica. We gaan aan de slag met biologische oliën uit eerste persing, bloemenwaters, essentiële oliën, natuurlijke tensides enz.

Je maakt vier verzorgingsproducten die je in mooie verpakkingen mee naar huis neemt samen met de recepten zodat je daarna verder aan de slag kunt :

  • solid shampoo bar
  • pink clay scrub
  • zalige gezichtsreiniger
  • Aloë Vera crème

Minimum leeftijd 16 jaar.
Voorkennis niet nodig.

Prijs 80€ pp

Inschrijven via https://studio-fluo.be/workshop-natuurlijke-cosmetica-met-anne-drake/

Adres : Ballaartstraat 32, 2018 Antwerpen

19 feb 2020 - 19:30 - 22:00
Workshop Natuurlijke Cosmetica Atelier Olala Bonheiden
Locatie: Atelier Olala, Bonheiden

Zelf natuurlijke cosmetica maken is beter voor je huid én voor het milieu. We gebruiken tijdens deze inspirerende workshop enkel grondstoffen die toegelaten zijn door de strenge voorwaarden voor natuurcosmetica. Enkel het beste is goed genoeg.
We maken vier verschillende producten die je in mooie verpakkingen samen met de recepten mee naar huis neemt :

– solid shampoo bar 100 gram
– milde schuimende gelaatsreiniger 100 ml
– huidverbeterende crème met squalane 60 ml
– heerlijke chocolade scrub 60 ml

Voorkennis is niet nodig. Minimum leeftijd 16 jaar.
Prijs 80€ per persoon.

Inschrijven via : https://www.atelierolala.be/events/workshop-natuurlijke-cosmetica-met-anne-drake
22 feb 2020 - 11:00 - 13:00
Workshop Ecologische Poetsproducten bij Ferm-e te Laakdal
Locatie: Ferm-e, Laakdal

Zelf je poetsproducten maken is goed voor het milieu maar ook voor je gezondehid…en je portemonnee.

Commerciële schoonmaakproducten bevatten vaak vluchtige organische stoffen (VOC) die schadelijk zijn voor je gezondheid..

Als je zelf je producten maakt verklein je ook de afvalberg want je kan je verpakkingen steeds hervullen.

Tijdens deze inspirerende workshop maken we vijf producten voor een proper huishouden :

  • waspoeder
  • wc reiniger
  • allesreiniger met Savon Noir
  • desinfecterende reiniger
  • citroen schuurcrème

Je maakt alles zelf en neemt de producten mee naar huis samen met de recepten zodat je nadien ook aan de slag kunt.

Prijs 75€ pp

Inschrijven via http://ferm-e.be/

1 2 3 4 5

Workshops voor bedrijven

Ik werk ook voor bedrijven met een hart voor duurzaamheid. Op zoek naar een inspirerende workshop als evenement of teambuilding? Stuur me een mail voor meer informatie anne@annedrake.be.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 63 reviews
by Kristine on Blank Business Name

Ik ben een echte fan van je boek Ecologie op hoge hakken! Ik probeerde al verschillende receptjes uit en ben steeds erg blij met het resultaat.

Dag Anne, heb tijdje geleden bij jouw een workshop gevolgd waar we lippenbalsem, shampoo, etc. maakten. Ik wou gewoon even zeggen dat ik enorm tevreden ben over de rosemary shampoo en andere producten! Ruikt super en mijn haar is er zacht en proper van. Meer zelfs, ik heb altijd gel in mijn haar en sommige shampoos krijgen dit er niet uit, deze alvast wel! Bedankt!

by Sandra on Blank Business Name

Daikin Europe NV : Ik heb enkel maar lovende woorden gehoord van de deelnemers over de manier waarop je de workshop geeft!Dus dikke pluim voor jou! ?Sandra

by Camille on Blank Business Name

Een paar weken terug volgde ik jouw workshop ‘ecologische verzorgingsproducten’ in het atelier van Eva in Antwerpen.Ik ben zo ontzettend gelukkig met deze producten! Vooral de gezichtszeep en lichaamszeep gaan me super goed!Ik heb de smaak helemaal te pakken en wil graag meer producten uit jouw boek zelf maken!Je levensstijl heeft alvast een grote indruk nagelaten en ik ben vastberaden om die visie zo goed als mogelijk in mijn leven toe te passen! Nogmaals bedankt voor de superfijne workshop! 

Ik ben blij dat ik naar de workshop ben gekomen. Ben alle poetsproducten zelf aan het maken nu.Wat ik zo fijn vind aan het wasmiddel is dat ik nu zelfs geen wasverzachter meer moet gebruiken. En mijn poetsvrouw is ook al helemaal mee ! 

Bedankt voor je leuke workshop. We hebben er allemaal van genoten. Gezellig met vriendinnen samen, nieuwe dingen leren over pure verzorgingsproducten zonder schadelijke stoffen en proberen ons steentje bij te dragen aan minder plastiek in de wereld. Je inleidende uiteenzetting vonden we ook allemaal heel interessant. Alle producten die we maakten zijn zalig om te gebruiken en de deo doet zijn werk :-).

by Christel on Blank Business Name

SUBLIEM_ nooit gedacht dat ik zelf producten zou kunnen maken en nadien appreciëren... ik heb de workshop natuurcosmetica gevolgd in de WERF in Aalst. Ik gebruik iedere avond het serum, de tonic en de creme. Zalig. nog nooit eerder zo'n goeie producten gehad die zo 100% fitten met mijn huid. Proficiat Anne.Uw boek is een absolute aanrader voor onder de kerstboom.

by Anonymous on Blank Business Name

De workshop was top en de kennismaking met een meer ecologische visie heeft me heel sterk warm gemaakt om dit meer te integreren in mijn eigen leven. Groetjes Kelly

by Jennifer on Blank Business Name

Ik wou je zeggen dat ik je workshop heel leuk en interessant vond.Ik ben geen grote gebruiker van dagcrème of tonics of serums (ik gebruik geen schmink ;-)) maar sinds 2 dagen ben ik er toch wel mee bezig en maak ik mijn huid proper met de tonic en daarna serum, voor ik ga slapen. 's Morgens even de dagcrème op mijn gezicht en voilà. De geur is zalig en blijft lekker lang zitten, en mijn huid is zo zacht! 

Een verademing is het, de workshops van Anne Drake, mijn vorige was "Eco poetsproducten" echt TOP, geen chemische troep, geen kunstmatige geuren, dierproefvrij uiteraard en heel zacht voor de handen met een fantastisch resultaat.Alle ingrediënten kan je voelen, ruiken, een echte aanrader waarvan je onmiddellijk weet, dit is wat er nodig is om je huid te verzorgen, aangepast aan je persoonlijk huidtype, en dan kan je de geur ook nog kiezen. alert("hi");De gedrevenheid van Anne werkt zo aanstekelijk dat je meegezogen word in haar enthousiasme om bij te dragen om je voetafdruk op alle gebied te verkleinen en mee zorg te dragen voor onze enige kostbare planeet, aarde.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»