11 sep 2019 - 19:30 - 21:30
VOLZET – Workshop *eco verzorgingsproducten maken*
Locatie: Het atelier van eva v., Borgerhout

WIE
Nadat Anne Drake de reportage ‘Plastic planet’ zag, veranderde ze haar leven vrij drastisch. Ze stopte met werken in de kunststofverwerkende industrie en verdiepte zich in het maken van ecologische producten.
Buiten workshops geeft ze ook lezingen en advies. En op haar blog vind je handige tips.
Wist je dat de meeste crèmes slechts 3% werkzame stoffen bevatten? De rest is water, geleermiddel, alcohol, bewaarmiddelen en synthetisch parfum. Deze stoffen zijn niet zo gezond. Gelukkig is het helemaal niet moeilijk om je eigen verzorgingsproducten te maken. We werken met de beste oliën uit eerste persing, bloemenwaters en etherische oliën.

WAT
Wat kan je verwachten van deze workshop?
Tijdens de workshop leer je vier verschillende producten maken die je mee naar huis neemt in een mooie verpakking zoals :

Rozemarijn Shampoo 200 ml
Body lotion Fleur d’Oranger 200 ml
Aloe Vera crème 60 ml
Rozenscrub 60 ml

Zelf je verzorgingsproducten maken is niet moeilijk en het bespaart je enorm veel geld. De recepten krijg je mee zodat je thuis ook aan de slag kan.

Tickets & info: https://www.hetateliervanevav.be/product-page/workshop-eco-verzorgingsproducten-maken-met-anne-drake-donderdag-4-april-19?fbclid=IwAR067v-ppITR0Ao-1biH8oHC4WNS-97w22CQNwZhu5lPKADumSMs2L9sX4w

19 sep 2019 - 19:30 - 22:00
Workshop Natuurlijke Cosmetica Anne Drake bij Naturann
Locatie: Naturann, Reet

Naturann en Anne Drake hebben beiden een passie voor natuurcosmetica, een samenwerking kon niet uitblijven. In de zaak van Ann Dellaert kan je deelnemen aan een inspirerende workshop van Anne Drake met enkel de beste ingrediënten toegelaten door de strenge voorwaarden voor natuurcosmetica. Bij Naturann kan je tevens alle grondstoffen kopen als je daarna verder aan de slag wil gaan.
Wat kan je verwachten van deze workshop? Je maakt de producten helemaal zelf en neemt deze in mooie en duurzame verpakkingen mee naar huis samen met de recepten :

-Rozemarijn shampoo 200 ml
-Dream cream 60 ml
-Milde gelaatsreiniger 100 ml
-Verzorgende lipbalsem 15 ml

Voorkennis is niet nodig.
Minimum leeftijd 16 jaar.
Prijs : 80€ pp
Inschrijven via mail naar naturann@hotmail.com

21 sep 2019 - 10:00 - 13:00
Volzet Workshop Natuurlijke Cosmetica – Antwerpen
Locatie: Imagine-imagine Antwerpen, Leopoldstraat 27A, 2000 Antwerp, Belgium

Inge Van Den Broeck en Anne Drake hebben beiden een passie voor natuurcosmetica. Inge creëert zelf parfum blends met etherische oliën. In de nieuwe zaak van Inge kan je deelnemen aan een inspirerende workshop van Anne Drake met enkel de beste ingrediënten, toegelaten door de strenge voorwaarden voor natuurcosmetica.
Wat kan je verwachten van deze workshop? Je maakt de producten helemaal zelf en neemt deze in mooie en duurzame verpakkingen mee naar huis samen met de recepten :

-Rozemarijn shampoo 200 ml
-Aloe Vera Dream cream 60 ml
-Milde gelaatsreiniger 100 ml
-Verzorgende lipbalsem 15 ml

Voorkennis is niet nodig.
Minimum leeftijd 16 jaar.
Prijs : 80€ pp
Inschrijven via mail naar ingevandenbroeck1@gmail.com.

05 okt 2019 - 13:00 - 15:30
Volzet Workshop Natuurlijke Cosmetica door Anne Drake bij Druantia Lier
Locatie: Druantia, Lier

Druantia is de ‘place to be’ voor DIY natuurcosmetica grondstoffen én afgewerkte producten. Anne Drake geeft een workshop in de nieuwe uitgebreide winkel te Lier. Wat kan je verwachten ? Een leuke en inspirerende workshop waar je zelf je verzorgingsproducten leert maken met hoogwaardige grondstoffen, goedgekeurd door de strenge voorwaarden voor natuurcosmetica.
Je maakt alles zelf en neemt de producten in mooie verpakkingen samen met de recepten mee naar huis. We maken vier producten :
– Rozemarijn shampoo 200 ml
– Douchegel 200 ml
– Bodylotion 200 ml
– Nachtcrème met squalaan 60 ml
Een mooie basis voor een gezonde én verpakkingsarme verzorging.
Voorkennis is niet nodig. Minimum leeftijd is 16 jaar.
Prijs 80€ pp

Inschrijven via deze link : https://bit.ly/2YSDBXP

07 okt 2019 - 19:30 - 22:00
Workshop natuurlijke cosmetica – Het Cocon Wuustwezel
Locatie: Het Cocon Wuustwezel, Wuustwezel

Tijdens deze inspirerende workshop leer zelf natuurcosmetica te maken. We werken enkel met ingrediënten die zijn goedgekeurd onder de strenge voorwaarden van de keurmerken voor natuurcosmetica zoals Ecocert Cosmetique, BDIH, Natrue. Zelf natuurcosmetica maken is leuk, het bespaart je veel geld en je herbruikt steeds je verpakkingen.
Wat kan je verwachten?
Een gezellige en leerrijke workshop in het prachtig pand van Het Cocon. We maken vier hoogwaardige producten die je zelf maakt en in mooie verpakkingen mee naar huis neemt samen met de recepten.
-Solid shampoo bar 100 gram
-Milde schuimende gelaatsreiniger 100 ml
-Verzorgende lipbalsem 18 ml
-Hyaluronzuur crème 30 ml

Prijs : 85€ per persoon
Voorkennis is niet nodig. Minimum leeftijd 16 jaar.
inschrijven via mail naar info@hetcocon.be.

1 2

Workshops voor bedrijven

Ik werk ook voor bedrijven met een hart voor duurzaamheid. Op zoek naar een inspirerende workshop als evenement of teambuilding? Stuur me een mail voor meer informatie anne@annedrake.be.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 61 reviews
by Sandra on Blank Business Name

Daikin Europe NV : Ik heb enkel maar lovende woorden gehoord van de deelnemers over de manier waarop je de workshop geeft!Dus dikke pluim voor jou! ?Sandra

by Camille on Blank Business Name

Een paar weken terug volgde ik jouw workshop ‘ecologische verzorgingsproducten’ in het atelier van Eva in Antwerpen.Ik ben zo ontzettend gelukkig met deze producten! Vooral de gezichtszeep en lichaamszeep gaan me super goed!Ik heb de smaak helemaal te pakken en wil graag meer producten uit jouw boek zelf maken!Je levensstijl heeft alvast een grote indruk nagelaten en ik ben vastberaden om die visie zo goed als mogelijk in mijn leven toe te passen! Nogmaals bedankt voor de superfijne workshop! 

Ik ben blij dat ik naar de workshop ben gekomen. Ben alle poetsproducten zelf aan het maken nu.Wat ik zo fijn vind aan het wasmiddel is dat ik nu zelfs geen wasverzachter meer moet gebruiken. En mijn poetsvrouw is ook al helemaal mee ! 

Bedankt voor je leuke workshop. We hebben er allemaal van genoten. Gezellig met vriendinnen samen, nieuwe dingen leren over pure verzorgingsproducten zonder schadelijke stoffen en proberen ons steentje bij te dragen aan minder plastiek in de wereld. Je inleidende uiteenzetting vonden we ook allemaal heel interessant. Alle producten die we maakten zijn zalig om te gebruiken en de deo doet zijn werk :-).

by Christel on Blank Business Name

SUBLIEM_ nooit gedacht dat ik zelf producten zou kunnen maken en nadien appreciëren... ik heb de workshop natuurcosmetica gevolgd in de WERF in Aalst. Ik gebruik iedere avond het serum, de tonic en de creme. Zalig. nog nooit eerder zo'n goeie producten gehad die zo 100% fitten met mijn huid. Proficiat Anne.Uw boek is een absolute aanrader voor onder de kerstboom.

by Anonymous on Blank Business Name

De workshop was top en de kennismaking met een meer ecologische visie heeft me heel sterk warm gemaakt om dit meer te integreren in mijn eigen leven. Groetjes Kelly

by Jennifer on Blank Business Name

Ik wou je zeggen dat ik je workshop heel leuk en interessant vond.Ik ben geen grote gebruiker van dagcrème of tonics of serums (ik gebruik geen schmink ;-)) maar sinds 2 dagen ben ik er toch wel mee bezig en maak ik mijn huid proper met de tonic en daarna serum, voor ik ga slapen. 's Morgens even de dagcrème op mijn gezicht en voilà. De geur is zalig en blijft lekker lang zitten, en mijn huid is zo zacht! 

Een verademing is het, de workshops van Anne Drake, mijn vorige was "Eco poetsproducten" echt TOP, geen chemische troep, geen kunstmatige geuren, dierproefvrij uiteraard en heel zacht voor de handen met een fantastisch resultaat.Alle ingrediënten kan je voelen, ruiken, een echte aanrader waarvan je onmiddellijk weet, dit is wat er nodig is om je huid te verzorgen, aangepast aan je persoonlijk huidtype, en dan kan je de geur ook nog kiezen. alert("hi");De gedrevenheid van Anne werkt zo aanstekelijk dat je meegezogen word in haar enthousiasme om bij te dragen om je voetafdruk op alle gebied te verkleinen en mee zorg te dragen voor onze enige kostbare planeet, aarde.

Ik ben heeeeeel blij met al men productjes!! Geweldige workshop ! Je bent echt een pionier !! Bedankt voor alle TOP recepten ! Groetjes !Petra

by Veerle on Blank Business Name

Als onderdeel van een team building dagje met het marketing team van LolaLiza konden we genieten van een workshop “natuurlijke cosmetica maken”.Een erg boeiende en leerrijke workshop die je bijzonder veel inspiratie geeft. Daarnaast vertelt Anne vol passie en engagement. Het was een heerlijke activiteit voor een clubje collega's. Genoten, gelachen en ontspannen!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»